STRADA STREET FOOD TILBURG FREDERIKSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Strada Street Food Tilburg Frederikstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2024 om 15:16 Broodje gorgonzola, waarop de gorgonzola helaas nergens te bekennen was. Broodje met kip/pesto ontzettend droog. Helaas op de andere broodjes die we hadden besteld heel veel komijn? waardoor de smaak van de groente bijna niet meer te proeven was.
18 apr 2024 om 21:34 De helft van de bestelling was niet aanwezig en hierover is geen contact over opgenomen met ons. Nemen niet op als je belt. Heel vervelend. Hier ga ik nooit meer bestellen.
10 mrt 2024 om 19:04 Voor m’n gevoel echt twee andere broodjes besteld maar echter bleek alleen het daadwerkelijke broodje anders te zijn. We hadden erbij gezet dat een broodje zonder kaas moest zijn maar beide waren nu zonder kaas, de toegevoegde tekst is niet gelezen.
28 jan 2024 om 16:51 Verkeerde broodje gekregen, totaal niet bereikbaar.. via thuisbezorgd de oplossing gekregen het geld terug van het broodje. Als ze de juiste broodjes maken en de telefoon opnemen had het een hogere cijfer kunnen zijn.
15 jan 2024 om 13:14 beste strada street, er zit bijna geen mozzarella op het broodje. echt schandalig weinig. Dit is een broodje pesto.
14 jan 2024 om 13:45 Foute bestelling, er mistte dingen en nemen niet op als je belt erover! Erg teleurstellend
2 jan 2024 om 13:46 Een mager belegd broodje. Zit eigenlijk gewoon geen vlees op! Klein broodje ook.. Jammer omdat alle smaken wel in orde zijn.
31 okt 2023 om 13:27 Het zijn kleine broodjes. Het broodje Focaccia Verdure zou gorgonzola op moeten zitten. Helaas zit er maar heel weinig (lees zo goed als niks) op. Als je hier over belt, wordt je even op een onvriendelijke manier gewezen dat gorgonzola heel duur
30 okt 2023 om 0:14 Eten was niet erg warm, wel snel bezorgd. Verder was de pizza niet erg op smaak.
31 aug 2023 om 14:29 Pizza came cold and the ingredients weren't really cooked anyway. The caprese bun was just full of acidity and not tasty at all. Only the cannolis are a little close to decent. Will not be ordering again
8 aug 2023 om 14:38 Het was verassend lekker!
25 jul 2023 om 16:51 We live 100 meters away from the restaurant. 1,5 hrs delivery. Arrived completely cold. Had to put it back in the oven. Tasteless. I just deleted my Thuisbezorgd app.